Átváltoztatunk - Legyél Te a Modell

Mi kihozzuk belőled az Igazi Nőt és meg mutatjuk miként lehetsz a hétköznapokban is praktikus és szexi egyszerre! Itt az ideje, hogy te is megtapasztald, milyen érzés, amikor profi szakemberek "dolgoznak rajtad", és szembesítenek önmagad szépségével!

Gyere el egy igazán nőies programra és töltsd velünk a szombat délelőttöd.

A 'Legyél 1 napra Te a model!'csomag tartalma:

 • Smink és sminktanácsadás
 • Fodrász által elkészített egyféle frizura
 • Fotózás női fotóssal (kb. 20-30 perc)
 • Egyféle öltözetben, fix háttérrel
 • 5 db retusált fotó, nyers képeket azonnal megkapod
 • Exkluzív fotóstúdió Buda szívében

Mert szerintünk:

 • Minden Nőnek van egy álma
 • Több van benned, mert az önbizalom fejleszthető
 • A szépség belülről fakad
 • Legyél igazán nőies
 • Adj magadnak én-időt, ahol te vagy a középpontban

A program 1-1,5 órás, ahol a szakemberek csak Veled foglalkoznak. A hozott ruháidból Tünde segít neked kiválasztani a megfelelőt. Választhatsz, hogy egyszínű háttérrel több ruhaszettel és party kellékekkel, vagy pedig exkluzív glamour képeket készítünk el neked.

Sminked Kyra készíti el, miután a megfelelő színeket kiválasztjátok, majd segít neked a stílus kialakításában. Ezt követően a kiválasztott ruhákból, kiegészítőkkel és általunk biztosított kellékekkel elkészítjük számodra a képeket, Tündével.

Helyszíneink: Stúdió MONTÁZS, Budapest, XII. kerület, Alkotás utca 37.

A csomagok ára: 

BRONZ csomag

alkalmi smink, 15 db nyers indexkép és 3 retusált digitális fotó, 1 szett                         29 990,- Ft/fő

SILVER csomag:

smink és frizura igazítás, 20 db nyers indexkép és 3 retusált digitális fotó, 2 szett       34 990,- Ft/fő

GOLD csomag:

smink és frizura igazítás, 30 db nyers indexkép és 5 retusált digitális fotó, 2 szett      39 990,- Ft/fő

Időpontok:

A jelenlegi járványügyi helyzetben és a Kormány által hozott intézkedések értelmében szolgáltatásainkat 2020.03.15. napjától határozatlan ideig szüneteltetjük.

Esküvői sminkekre és fotózási szolgáltatásainkat elindítjuk 2020. május 18-át követően. Időpontok kizárólag ezt követően foglalhatóak.

Maradjatok otthon és maradjatok egészségesek!

Kyra

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. A program zártkörű, betekintésre nincs lehetőség. Jelentkezéskor kiválaszthatod milyen stílusban szeretnél képeket magadról. Választhatsz nőies fotókat magáról az átalakításról, egy színű háttérrel, szuper parti kellékekkel és két átöltözéssel. Kérhetsz igazán csábító, sejtelmes glamour képeket is, ahol egy hálószoba vintage háttérrel készítünk számodra önbizalom növelő képeket.

Jelentkezéskor ki tudod választani melyik napon szeretnél részt venni az eseményen. Az esemény zártkörű, a létszám miatt max. 1 főt hozhatsz magaddal, aki elkísér a stúdióba. Hozz magaddal ruháidat, lábbelit és fehérneműt, ez utóbbiakat higiéniai okok miatt nem tudjuk biztosítani. Kelléket a stúdióban biztosítunk, kétszínű háttérrel készítjük a képeket. Minimális mennyiségben vannak ruhák S, M méretben, a parti kellékeket, welcome italt és snacket biztosítjuk a helyszínen.

A jelenlegi járványügyi helyzetben és a Kormány által hozott intézkedések értelmében szolgáltatásainkat 2020.03.15. napjától határozatlan ideig szüneteltetjük.
Esküvői sminkekre és fotózási szolgáltatásainkat elindítjuk 2020. május 18-át követően. Időpontok kizárólag ezt követően foglalhatóak.
Maradjatok otthon és maradjatok egészségesek!
Kyra

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!