Best Brow Pro HENNA Stylist

A BROW HENNA szemöldök stylist egy pontos tervezésen alapuló festés. Amely nem csak a szálak befestéséből áll, hanem az arcformához megfelelő stílusú, vastagságú és szín kialakítása. Ezáltal valódi és egyben egyedi karaktert kölcsönöz az arcnak. 

Tervezést rajzolás követi, ez segíti a pontos befestését a szálaknak. 

A Henna festéknek köszönhetően a bőrrétegbe is behatol, így akár 4-5 hétig is tartósságot ad.

A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában. 

A kezelés ideje 40 perc, ahol szemöldök samponnal töröljük a felületet, fertőtlenítjük. Ezt követően a megtervezett formát a haj és arcbőr színéhez igazítva befestjük a szálakat.

A hatóidő 15 perc, melyet ezt követően lemosunk és egy Brow Shot vitaminos oldattal kezelünk le, amely ápolja a szálakat és bőrfelületet is. A formát szemöldökszedéssel útóigazítjuk.

Garantáltan látványos a változás és igazán karakteressé teszi az arcot.

A jelenlegi járványügyi helyzetben és a Kormány által hozott intézkedések értelmében szolgáltatásainkat 2020.07.01. napjától ismét folytatjuk az aktuális jogalkotói rendelkezéseknek megfelelően.
Maradjatok otthon és maradjatok egészségesek!
Kyra

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!