Beauty smink

Nappali smink és színtanácsadás

Arcformádnak, hajszínednek és bőrtípusodnak megfelelően átbeszéljük a számodra megfelelő sminkelési technikákat, színeket. Ezt követően egy arcon könnyen viselhető alapozást viszünk fel, szemed színéhez igazodó szemhéjfestéket és egy szolid szájfényt használunk. 

Esti smink és füstös szem

Bármilyen eseményre készítek neked sminket. Az esti sminkelés lényege, hogy egy tartósabb alapozó kerül felhelyezésre, kontúrozással kiemelve az arccsontokat és egy dekoratív szemhéjfestéket használok. Választhatsz füstös szem, vagy dekor festékek közül, alkalomhoz illően. 

Esküvői smink

Csoda a Nagy napra

Készülődés helyszínén készítem el sminkedet, melyet egy tartós alapozóval és isteni csók álló rúzzsal zárunk. Ez a nap rólad/rólatok szól. Így tündökölnöd kell, mint egy hercegnő. Hasznos tanácsokkal is ellátlak és egy sminkes készletet is kapsz estére. 

Vendégeidnek 

Örömanyáknak és a koszorúslányok sminkjét is elkészítem. Ha fontos számodra az esküvő színkombinációja és az összhang, akkor színben és stílusban ehhez igazítjuk a sminkeket is. Így mint egy virágköltemény, vagy egy csodás festmény kompozícióban tündökölhettek.

Próbasmink

A kiválasztás a legfontosabb, mert egy nő életében egyszer jön el ez a pillanat. Ezért még mielőtt eldöntenéd mit szeretnél egy próbasminket készítek számodra. Így kialakítjuk a stílust és színeket is kipróbálhatjuk, mint egy főpróba. 

Szalagavató smink

Egy lány életében a szalagavató bál az egyik legfontosabb társadalmi esemény. Itt nem csak a középiskola éveitől búcsúzunk, hanem a tinédzserkort hátrahagyva nőként lépünk tovább.

Készüljetek együtt Anyukáddal

Nincs is szebb annál, mint amikor anyukáddal együtt készültök erre a napra. Minden lány életében eljön ez a pillanat, a tinédzserkor küszöbén az első smink, az első igazi estélyi ruha és elbúcsúztatjuk a középiskolai éveket.

Elkészítem nektek sminketeket, akár a helyszínen is Szalagavató sminketek.

Bejelentkezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.