Szempilla stylist

Tartós szempillaépítés

"A szálankénti szempilla-hosszabbítás művészete Ázsiából indult, Amerikában a '90-es években vált népszerűvé. Mára az egész világot meghódította, jelenleg is a szépségipar egyik legkeresettebb ágazata."

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik: tartós szempillaépítés- vagy hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3D (régi nevén) vagy klasszikus 1D műszempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla-hosszabbítás területén. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára egyetlen szál műszempilla kerül.

Szempilla lifting

"Amerikában és Európában a műszempilla-építés mellett a szempilla lifting is nagyon kedvelt és keresett szolgáltatás. Ez hagyományos szempilla-göndörítés és több héten át tartó lifting hatást is biztosít a szempillának."

Azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak, vagy nem szeretnek műszempillát viselni, lehetőségük van ezzel a technikával kiemelni a tekintetet. A szempilla liftinggel megemelt pillák festhetőek és spirálozhatóak is. Hosszantartó, akár 6-8 hétig látványos liftinget és göndörséget ad a saját pillának. Tökéletesen alkalmazható a lelógó szemhéj okozta zárt tekintet optikai nyitásához!

Online időpont

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!